Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

P. Kiinteistöpalvelut Oy

P. Kiinteistöpalvelut Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa laajamittaisesti kaikenlaisia kiinteistöpalveluja. Teemme esimerkiksi sadevesikourujen puhdistusta, kattojen tarkastuksia, pihatöitä kuten nurmikonhoitoa, lehtien poistoa, talvella aurausta ja hiekoitusta. Kauttamme hoituvat myös lvi- ja sähkötyöt, kuten hanojen ja lämmönsäätimien huolto. Kaikenlaiset pikku korjaukset niinikään kuuluvat työnkuvaamme ikkunoiden tiivistämisestä lähtien. Käytössämme on ajanmukainen ja monipuolinen kalusto.

Palveluja tarjotaan sopimuksen mukaan eli asiakas saa juuri sen, mitä tarvitsee, kuten vaikkapa avainpäivystyksen. Asiakkainamme on muun muassa pieniä rivitaloyhtiöitä ja suuria kerrostaloyhtiöitä Riihimäellä ja Hyvinkäällä; Meillä on myös yhteistyösopimus Masku Servicen kanssa, jonka myötä siivoamme kaikki Etelä-Suomen/Länsisuomen Maskut ja Gigantit.

Janitor osaksi P. Kiinteistöpalvelut Oy:tä

Janitor tuli osaksi P. Kiinteistöpalvelut Oy:tä kesäkuussa 2023. Janitorin asiakkaiden näkökulmasta päivittäinen tekeminen pysyy ennallaan ja palvelemme sinua kuten tähänkin asti, samojen tuttujen henkilöiden toimesta. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme! Löydät yhteystietomme täältä.

Tehdään työt ja hoidetaan hommat; mutkattomasti ja luotettavasti!

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Henkilöstö

P. Kiinteistöpalvelujen vahvuuksia ovat luotettavuus sekä laadukas työ. Asiakkaista pidetään hyvää huolta, ja jokainen asiakkaaksi saatu taloyhtiö on myös asiakkaana pysynyt. Yrityksessä tartutaan töihin ripeästi ja jokaisella työntekijällä on oma ”reviiri”, jonka hän tuntee läpikotaisin ja josta vastaa. Huoltomiehet ovat palvelualttiita ja oma-aloitteisia: He ovat läsnä kiinteistöissään ja sitoutuneet niistä huolehtimiseen.
Loka–marraskuussa alkaa työteliäin aika. Syyssiivoukset ja lumityöt työllistävät, keväällä taas hiekkojen poisto sekä pihojen kunnostaminen pitävät kiireisinä. Myös kaluston huoltoon on varattava riittävästi aikaa.

Toimitusjohtaja

Petri Laaksonen
petri@pkpalvelut.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot